Datingsdag SamenChristen

Christen-Singles-activiteit

29 juni 2024


Prijs €63,50


Meld je tijdig aan.

Op het schip is er ruimte voor maximaal 60 singles, dus vol is vol.

Christen-Singles-activiteit 29 juni 2024

Varen, Zeehonden kijken, Wadlopen en rondstruinen op Schiermonnikoog

Deze tocht is met name bedoeld voor elke Christelijke single die op zoek is naar een Christelijke partner.

Je hoeft niet beslist aangesloten te zijn bij een datingsburo.

Onze vorige wadlooptocht voor singles was een groot succes, en daarom organiseert Waddenschipper i.s.m. SamenChristen opnieuw een zomers dagje uit speciaal voor christelijke singles.

Op zaterdag 29 juni 2024 gaan we samen naar Schiermonnikoog. Maar niet gewoon met zeehonden op de zandbanken, gaan wadlopen met een gids, gaan we rondstruinen op het eiland Schiermonnikoog, en genieten we ’s avonds samen van een heerlijk diner aan boord.

Welkom aan boord

De dag begint als we ‘s ochtends inschepen op de “Blijdschap” en vanaf Lauwersoog richting de zandbanken varen waar de zeehonden liggen te rusten. Onze schipper (zelf ook een christen) laat het schip een poosje rustig dobberen, zodat we deze zeezoogdieren van redelijk dichtbij goed kunnen bekijken.

Wadlopen met christelijke singles

Daarna varen we naar de zuidkant van Schiermonnikoog, waar we een ‘landing’ gaan maken: de schipper zet het schip, de “Blijdschap”, tegen een zandplaat, waarna hij een trap naar beneden laat. Via deze trap verlaten we het schip, waarbij we even tot onze knieën in het zoute water komen. Even later staan we direct op de gevarieerde bodem van de Waddenzee, en kun jij een heel klein beetje ervaren van wat Gods volk ongeveer mocht beleven toen Mozes hen over de bodem van de Rode zee mocht leiden.

De wadlooptocht duurt ongeveer anderhalf uur en is heel gevarieerd. Er is hard zand en slik, we komen mossel- en schelpenbankjes tegen, en we kunnen door een geultje heen waden waar veel dieren zich verschuilen in de achtergebleven plassen. Onze gids zal zijn best doen om ons van alles te laten ontdekken!

Ontspannen op Schiermonnikoog

Uiteindelijk komen we aan wal vlakbij de jachthaven van Schiermonnikoog. We wandelen dwars door het pittoreske dorp naar de Berkenplas, verscholen in de bossen. Hier is volop ruimte om heerlijk te ontspannen en elkaar beter te leren kennen. Er is een restaurant met een groot terras, maar er is ook een grasveld om te picknicken aan het water. Maar je kunt ook heerlijk met een date even in het bos verdwijnen als je wilt. Of je besluit om Schiermonnikoog op eigen gelegenheid te verkennen. Het kan allemaal tijdens deze christelijke singles activiteit.

Stoofpot Schotse Hooglanders

Om 18.15 uur verzamelen we want we worden daar per bus opgehaald bij de Berkenplas, en rijden dan richting de veerdam van Schiermonnikoog. Daar gaan we weer aan boord van de “Blijdschap”, en zetten we koers terug richting Lauwersoog. Aan boord krijgen we een heerlijk driegangen-diner geserveerd: een buffet met soep, stoofpot Schotse Hooglanders en dessert. Er staat water op tafel (inclusief), en het schip beschikt over een bar waar je tegen contante betaling drankjes (fris, koffie, thee, bier) kunt bestellen.

We meren aan in de haven van Lauwersoog om ongeveer 20.00uur, waar we afscheid nemen en terugkijken op een geslaagd dagje uit.


Meld je tijdig aan.

Op het schip is er ruimte voor maximaal 60 singles, dus vol is vol.

In onderstaand contactformulier kun je je aanmelden. Doe dit ovv:  Singles-uitje 2024

Je krijgt daarna alle benodigde informatie per mail toegestuurt.

Aanmelden voor Christelijke Singles activiteit

 
 
 
 
 
akkoord
 
 

Op 8 juni wordt beslist of er genoeg deelnemers zijn om de tocht door te laten gaan.Geef je daarom z.sp.m. op. Wanneer op 8 juni het minimum benodigde aantal deelnemers niet is behaald, dan krijgt iedereen daarvan bericht en wordt het ingelegde geld volledig teruggestort.

Programma


Programma christelijke singles-activiteit 29 juni 2024:

09.00 uur: Verzamelen op de steiger
09.30 uur:  Vertrek schip uit Lauwersoog

10.15 uur:   Bezoek zeehondenbank

11.00 uur:   Start wadlopen.

12.30 uur:  Aankomst Schiermonnikoog

13.00 uur:  Start gevarieerde wandeling over het eiland

15.30 uur:  Aankomst Berkenplas 

18.30 uur:  Vertrek met bus

18.45uur:   Vertrek schip

19.00 uur:  Diner aan boord van de “Blijdschap”

20.00 uur: Aankomst Lauwersoog, afscheid

Prijs €63,50


Incl.

Boottocht naar Schiermonnikoog

Zeehonden kijken bij de zeehondenbank

Wadlopen naar het eiland

Wandeling op Schiermonnikoog

Busvervoer op het eiland

3 gangen warme maaltijd

Boottocht terug naar Lauwersoog

We geloven in betekenisvolle relaties, en vertrouwen dat God jouw contacten op SamenChristen zegent. We zijn niet aan een kerk verbonden. Wie je ook bent, wat je verhaal ook is, als je single en christen bent, ben je bij ons van harte welkom.


SamenChristen