Naturistisch wadlopen

Naturistisch wadlopen

De Waddenzee is Nederlands grootste ongerepte stuk natuurgebied en leent zich uitermate voor naturisme recreatie.  

Waddenschipper.com kan u daarin prima het een en ander bieden, waarbij het vertrek meestal vanuit Lauwersoog  zal plaatsvinden.                                 

Vaak gaat het om tochten waarbij we een combinatie maken van varen, wadlopen en recreëren/ontspannen.

Met name de tocht brakzand/Schiermonnikoog is hierbij ontzettend geschikt, omdat je , eenmaal vertrokken uit de haven, niet meer tussen de mensen komt.

En, aangekomen op het eiland, nog heel lang door kunt lopen (ook over het mooie en brede strand) voordat je ooit weer in de gebieden komt waar het weer een beetje drukker wordt.

Individueel

Op een aantal dagen per jaar hebben wij, in samenwerking met Ulco de Haan, tochten georganiseerd waarbij u individueel kunt inschrijven voor naturistisch wadlopen. Er zijn 3 soorten tochten:

Oversteek L'oog; 5 tot 6 uur – max 18 km

Rondje Schier:monnikoog 5 uur – max 14 km

  Engelsmanplaat/Rif; 3-4 uur – ca. 10 km

Als u wilt inschrijven voor één van deze individuele tochten stuurt u dan, i.v.m de beperkte oplage,  rechtstreeks een mailtje aan

Ulco de Haan. U kunt klikken op de  button 'Site naturistisch wadlopen'.

Groepen

Voor besloten groepen zijn eigenlijk alle op onze website omschreven wadlooptochten  (soms deels)wel als naturistisch uit te voeren.   

 Mocht u als besloten groep(je) graag iets organiseren, al of niet in combinatie met naturistisch wadlopen, stuur dan even een mailtje naar Waddenschipper@hotmail.com     

We helpen u graag verder.

Heeft u toch niet helemaal gevonden wat u eigenlijk zocht?    Stuur dan even een mailtje naar waddenschipper@hotmail.com