Naturistisch wadlopen

Naturistisch wadlopen

De Waddenzee is Nederlands grootste ongerepte stuk natuurgebied en leent zich uitermate voor naturisme recreatie.  

Waddenschipper.com kan u daarin prima het een en ander bieden, waarbij het vertrek meestal vanuit Lauwersoog  zal plaatsvinden.                                 

Vaak gaat het om tochten waarbij we een combinatie maken van varen, wadlopen en recreëren/ontspannen.

Met name de tocht brakzand/Schiermonnikoog is hierbij ontzettend geschikt, omdat je , eenmaal vertrokken uit de haven, niet meer tussen de mensen komt.

En, aangekomen op het eiland, nog heel lang door kunt lopen (ook over het mooie en brede strand) voordat je ooit weer in de gebieden komt waar het weer een beetje drukker wordt.

OVERSTEEK LAUWERSOOG-SCHIERMONNIKOOG

 Zo 17-07-2022  06.00 uur (vol)

Za 06-08-2022  08.45 uur (vol)


De wadlooptocht van Lauwersoog naar Schiermonnikoog kost € 45,-- per persoon (incl. boot op de heenreis en terugreis naar Lauwersoog

RONDJE SCHIERMONNIKOOG

Zo 07-08-2022 09.45 uur


Het Rondje Schier kost op deze datum €47,50 per persoon.

 Dit is inclusief vervoer op het eiland en een eigen schip op heen- en terugreis. Omdat we een eigen schip tot onze beschikking hebben, geldt voor deze tocht: "samen uit- samen thuis".

Vanuit Lauwersoog varen we 's ochtends rechtstreeks naar Schiermonnikoog, lopen het 'Rondje Schier', gaan vanaf het strand bij 'De Marlijn' met de bus naar ons schip en varen weer terug naar Lauwersoog.

ENGELSMANPLAAT-RIF

Za 09-07-2022  10.00 uur (vol) 

Zo 10-07-2022  11.15 uur


De wadlooptocht via de Engelsmanplaat naar Het Rif kost € 35,-- per persoon (incl. boot terug naar Lauwersoog) 

Individueel

  Op een aantal dagen per jaar hebben wij, in samenwerking met Ulco de Haan, tochten georganiseerd waarbij u individueel kunt inschrijven voor naturistisch wadlopen.

Op dit moment zijn dat:

Als u wilt inschrijven voor een van deze individuele tochten stuurt u dan even een mailtje naar  ulcodehaan@zoho.com

Groepen

Voor besloten groepen zijn eigenlijk alle op onze website omschreven wadlooptochten  (soms deels)wel als naturistisch uit te voeren.   

 Mocht u als besloten groep(je) graag iets organiseren, al of niet in combinatie met naturistisch wadlopen, stuur dan even een mailtje naar Waddenschipper@hotmail.com     

We helpen u graag verder.


Heeft u toch niet helemaal gevonden wat u eigenlijk zocht?    Stuur dan even een mailtje naar  waddenschipper@hotmail.com