Fiets Puzzel Tocht

FIETS

     PUZZEL

          TOCHT

Groepsactiviteit op

Schiermonnikoog

Voor kleinere

en grote groepen

scroll naar beneden

voor een impressie

van de fietspuzzeltocht

Ontdek Schiermonnikoog op de meest avontuurlijke manier met onze spannende fietspuzzeltocht! Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en te strijden om de felbegeerde overwinning? Zet je schrap, want dit wordt een dag vol plezier, teamwork en verrassingen!

De Fietspuzzeltocht:

Onze fietspuzzeltocht op Schiermonnikoog is een uniek avontuur dat gebaseerd is op coördinaten, foto's en uitdagende opdrachten. Je vormt teams met je groep en dan gaan we van start. Het avontuur begint bij de fietsenverhuur, waar jullie de fietsen ophalen en een digitale lijst met coördinaten en bonusopdrachten ontvangen.

Het doel van de fietspuzzeltocht is om de coördinaten in te voeren in je telefoon (met behulp van Google Maps of de Kaarten app) en zo naar de juiste locaties te fietsen. De tocht voert langs diverse eilander highlights.

Bij elk coördinaat wacht een vraag die beantwoord moet worden om een letter te onthullen. Verzamel de juiste letters om uiteindelijk een woord te vormen.

Maar let op, het raden van het woord alleen is niet voldoende om te winnen! Er zijn ook bonuspunten te verdienen door uitdagende opdrachten uit te voeren en het bewijs daarvan te appen naar de spelleider. Deze bonusopdrachten zijn een tikkeltje gek en worden pas onthuld bij de start van de fietspuzzeltocht. Het team dat zowel het juiste woord raadt als de meeste bonuspunten verdient, wordt gekroond tot de winnaar van de dag!

Na een spannende tocht vol avontuur en uitdagingen verzamelen we op het eindpunt, waar de winaars bekend worden gemaakt.

.              Belangrijke tips:

1.


Zorg ervoor dat je telefoon is opgeladen voordat je vertrekt, of neem een powerbank mee. Je hebt je telefoon nodig om de coördinaten op te zoeken en bewijsmateriaal te appen.

2.


Het weer ziet er misschien goed uit, maar het kan altijd wat frisser zijn door de wind op het eiland. Draag daarom kleding in lagen, zodat je altijd iets aan of uit kunt trekken.

3.


Houd er rekening mee dat de bonusopdrachten verrassend en soms uitdagend kunnen zijn. Kies daarom voor comfortabele kleding!

impressie

fietspuzzeltocht

Tijdens de tocht heeft u live begeleiding via Whatsapp